UTGAVE:
Høst 2017
Leder – Tid for hybrid 2 min
Er bilen din klar for vinterføret? 1 min
Verdensledende varebilinnredning 2 min
Skøyte-hybrid på medaljejakt 2 min
Design en Hybrid 1 min
Real Hybrid – Barcelona 3 min
Fra brukt til nesten ny 2 min
Pakk en trygg vinterbil 2 min
Se eldre

Leder – Tid for hybrid

De siste månedene har vi kjørt en svært populær kampanje kalt HYBRIDHØST 2017, med attraktive priser på vårt store utvalg av hybridbiler.

Les artikkel

Er bilen din klar for vinterføret?

Nå kommer vinteren, den kalde, fine tiden. Uansett om du har en flunkende ny firehjulstrekker, et glis med gigantisk nostalgisk aura eller rett og slett bare kjører en bil du stoler fullt og helt på, kan ferden på vinterføret medføre ubehagelige overraskelser om du ikke er forberedt.

Les artikkel

Verdensledende varebilinnredning

Innredningsløsningen Modul System, her levert av Norsk Lagerstandard i en Proace Medium, er laget i ultrahøyfasthet stål, noe som gjør innredningen i varebilen din solid samtidig som det er et av de letteste reolsystemene på markedet.

Les artikkel

Skøyte-hybrid på medaljejakt

Sindre Henriksen vurderte å legge hele skøytekarrieren på hylla. Nå er imidlertid mellomdistanseløperen på jakt etter alt som finnes av de edleste medaljer. På veien kjører han hybrid.

Les artikkel

Design en Hybrid

Hva betyr hybrid for deg? Hva skiller hybridbiler fra andre biler? Hvordan bidrar hybrid til et bedre miljø?

Les artikkel

Real Hybrid – Barcelona

Mellom tettstedets historiske kirke og kobbergruvene på Visnes, gjenoppstod Avaldsnes’ damelag i 2002. I 2012 ble laget suverene vinnere av 1. divisjon med ny poengrekord og rykket opp i Toppserien. Karmøy-laget har siden dratt i land to seriesølv og to NM-medaljer av samme valør. På oppturen har laget kjørt Toyota.

Les artikkel

Fra brukt til nesten ny

Fem sjekkpunkter på veien til bruktbil uten bekymringer

Les artikkel

Pakk en trygg vinterbil

Den norske vinteren byr alltid på utfordrende kjøreforhold. Da er det selvsagt viktig å ha utstyret i orden på selve bilen, men orden i bagasjen er også helt avgjørende for å kjøre trygt på norske vinterveier.

Les artikkel