Leder – Tid for hybrid

De siste månedene har vi kjørt en svært populær kampanje kalt HYBRIDHØST 2017, med attraktive priser på vårt store utvalg av hybridbiler.

Egentlig kunne vi kalt det hybridhøst, hybridvinter, hybridvår og hybridsommer hvert eneste år, for hybrid har ingen spesiell årstid. Lavt forbruk, enorm driftsikkerhet, og komfortable kjøreopplevelser er alltid populært, og vi har alltid konkurransedyktige priser på disse fantastiske bilene.

Hybridteknologien har tatt flere kvantesprang siden den første Toyota Prius ble lansert for over 20 år siden. Nå er den bedre enn noen gang, svært velprøvd og sømløs i bruk – 10 millioner Toyota hybrider kjører på veier verden over.

Toyotas hybridteknologi revolusjonerte bransjen og satte en ny standard. Prinsippet om regenerering av bremseenergi vil ikke gå av moten før energi er en ubegrenset vare, noe som ikke skjer med det første. Det er dette prinsippet som har gjort Toyotas hybridteknologi til det eventyret det er i dag. Dere, våre kjære kunder, har omfavnet hybrid.

Siste generasjons hybridbiler er også så gode å kjøre og så enkle å eie at du nesten må prøve dem for å forstå. Automatgir er inkludert i prisen, lavt forbruk og dermed lave utslipp holder kostnadene nede og du trenger ikke engang lade den. I opptil 50% av kjøretiden bruker du bare batteri og elektrisk kraft, noe ikke alle er oppmerksomme på. Dette har vi veldokumentert faktagrunnlag på – les gjerne mer om det og hybrid på jaegerbil.no.

Du er selvsagt også hjertelig velkommen til å svinge innom en av våre Jæger-forhandlere og ta bilene i øyesyn, utforske dem og prøvekjøre dem.

Vi jobber hardt hver eneste dag for å gjøre resten av bilholdet like enkelt som Toyota har gjort det å bruke hybridteknologien. Bil blir ikke enklere enn hybrid, og hybrid blir ikke enklere enn hos Jæger.

Nyt resten av hybridhøsten, og god hybridvinter når den tid kommer!

Torgeir Halvorsen, administrerende direktør i Jæger Automobil

Innholdsfortegnelse